AsiaFinest Forum
Ad: 123Designing.com

Welcome Guest ( Log In | Register )

Niat Jahat Bangsa Cina Terhadap Bangsa Melayu, Ditulis oleh Dr Ng Seng
kumanddie
post Aug 7 2008, 03:30 AM
Post #1


AF Addict
Group Icon

Group: Members
Posts: 985
Joined: 17-December 07
From: War & Die Zone




.

This post has been edited by kumanddie: Dec 22 2008, 09:10 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
pacy
post Aug 13 2008, 07:16 AM
Post #2


AF Geek
Group Icon

Group: Members
Posts: 115
Joined: 28-January 08
From: malaysia




Malaysia is the land for 3 race,
not just for Malay


semasa Malaysia mencapai kemerdekaan, bilangan bangsa Cina lebih ramai daripada Melayu, actually Malaysia was the country for Chinese if base on race population by that time



kitorang Cina begitu baik hati serahkan negara ini kepada korang, tapi apa yang korang telah layan kita sampai macam ni, pada Mei 13, korang sampai hati hantar tentera bunuh bangsa kita, is it your Islam Koran told you to do that ?


all the non-Muslim friends remember : don't read the Koran forever, because we cannot see any good thing that they doing


let me tell you Malay guy the answer why " orang Cina ada ramai yang kaya "
because we go to overseas, which is the country have high salary and working there, after we collect enough money, just we come back to Malaysia doing business here, if we wait for local government help us.....


sebenarnya pada permulaan, Melayu yang paling kaya antara 3 kaum, sebab korang ada tanah kat kampung boleh cucuk-tanam


kita Cina kebanyakan bila sampai saja Malaysia, turun dari sampan cuma tiga baju saja, India pun sama, semasa British hantar diorang datang kerja kat ladang getah, apa harta yang mereka bawa mari ?


we work together with Malay to fight for independent, just because we were poor at that time, just image, if we rich, for what we wanna looking for independent, just support British rule us until now, for what we go ot do the stupid job and sacrifice our life ?


so many Malay Sultan also not the native, they are come from Indonesia


so
ketuanan 3 bangsa, bukan ketuanan Melayu

This post has been edited by pacy: Aug 13 2008, 07:28 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Esfandiari
post Aug 13 2008, 08:04 AM
Post #3


AF Pro
Group Icon

Group: Members
Posts: 1,339
Joined: 18-May 07
From: Kuala Lumpur




QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 07:16 AM) [snapback]3867941[/snapback]
Malaysia is the land for 3 race,
not just for Malay
semasa Malaysia mencapai kemerdekaan, bilangan bangsa Cina lebih ramai daripada Melayu, actually Malaysia was the country for Chinese if base on race population by that time
kitorang Cina begitu baik hati serahkan negara ini kepada korang, tapi apa yang korang telah layan kita sampai macam ni, pada Mei 13, korang sampai hati hantar tentera bunuh bangsa kita, is it your Islam Koran told you to do that ?
all the non-Muslim friends remember : don't read the Koran forever, because we cannot see any good thing that they doing
let me tell you Malay guy the answer why " orang Cina ada ramai yang kaya "
because we go to overseas, which is the country have high salary and working there, after we collect enough money, just we come back to Malaysia doing business here, if we wait for local government help us.....
sebenarnya pada permulaan, Melayu yang paling kaya antara 3 kaum, sebab korang ada tanah kat kampung boleh cucuk-tanam
kita Cina kebanyakan bila sampai saja Malaysia, turun dari sampan cuma tiga baju saja, India pun sama, semasa British hantar diorang datang kerja kat ladang getah, apa harta yang mereka bawa mari ?
we work together with Malay to fight for independent, just because we were poor at that time, just image, if we rich, for what we wanna looking for independent, just support British rule us until now, for what we go ot do the stupid job and sacrifice our life ?
so many Malay Sultan also not the native, they are come from Indonesia
so
ketuanan 3 bangsa, bukan ketuanan Melayu


Banyak cantik muka ko ngaku negeri ni ko punya dan ngaku ko baik hati serah ni kat kitorang! Tapi itu lah perangai korang Cina samseng, memang korang semua samseng pun, kan korang yang bawak masuk Ghee Hin dan Hai san!!

Eh korang Cina semua ni di bawak masuk oleh British sampai begitu banyak sampai dah melebihi kami satu masa dulu! Tapi British pun tak ngaku korang tu pemilik Malaysia. Sebab tu negeri ni masih di panggil "Federated MALAY States" dan "Unfederated MALAY States" oleh British...Negeri MELAYU Bersekutu dan Negeri MELAYU Tak Bersekutu". Ko cuma bangsa PENDATANG!! Faham???

Cina macam korang ni memang lah macam Yahudi, bila dah ramai mula lah dia ngaku negeri tu dia punya. Sebab tu ramai bangsa ko kena sembelih di Vietnam, Indonesia, Australia dan Amerika satu masa dulu sebab bangsa ko tu bangsa samseng dan kurang ajar serta tak sedar diri.

Kamu jangan mimpilah negeri ni ko punya!! Ketuanan Melayu tetap dipertahankan!!

Siapa kata Sultan kami dari Indonesia? Indonesia wujud cuma tahun 1945. The Sultans came from the MALAY ARCHIPELAGO. Indonesia belum wujud lagi. Sebahagian dari Indonesia dulu adalah KESULTANAN MELAKA dan KESULTANAN JOHOR berpusat di what is now MALAYSIA tapi di kebas oleh Belanda dan kini diwarisi oleh Indonesia.

West Malaysia is located in MALAY PENINSULA. Sarawak and Sabah, together with Indonesia, Brunei, Timor and Philippines located in MALAY ARCHIPELAGO. MALAY PENINSULA plus MALAY ARCHIPELAGO equals MALAY WORLD. The Peninsula and the Archipelago are not called MALAY for nothing! They are the homelands of ALL Malays in the world!! Indonesia, Malaysia, Brunei, Philippines and Timor are just modern nation states created by European colonialism that also brought in millions of Chinese immigrants to the MALAY WORLD.

So, just shut up and stop telling that Malays and Malay Sultans came from Indonesia!! We Malays never look at Indonesia as our MOTHERLAND, only at MALAY WORLD. You Chinese came from CHINESE WORLD, an outside world, not part of Malay World. Everybody is given a world by God: Chinese World, Indian World, Arab World, Malay World, European World. You have your Chinese world, we have our Malay world. We are not pendatang in our own world, even if we came from what is now Indonesia!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pacy
post Aug 13 2008, 08:59 PM
Post #4


AF Geek
Group Icon

Group: Members
Posts: 115
Joined: 28-January 08
From: malaysia




QUOTE(Esfandiari @ Aug 13 2008, 08:04 AM) [snapback]3867999[/snapback]
Cina macam korang ni memang lah macam Yahudi........kena sembelih di Vietnam, Indonesia, Australia dan Amerika sebab bangsa ko tu bangsa samseng





sepatutnya pembunuh lah yang digelar samseng

hey.....no no no, not samseng, but the " Satanism "



lazy kind, don't wanna working hard, after see people get rich, just feel jealous and barking and killing



and somemore, bullshxt kind, when this thing happen in Vietnam, USA and Australia ?



actually Chinese is the peace race, we won't care about the Malaysia is belong to Malay or not, if we can stay here without troublesome from Malay politician, for what we wanna argue about "ketuanan Melayu" ? we will feel thankful for "ketuanan Melayu"


just even don't have any Chinese congressman in parliament, we also won't care about it, as long as we can stay here peaceful


definitely I jealous to the Yahudi that you call, if we Chinese can do what the Jew doing at the Palestine, you Melayu siang-siang sudah bermandi darah dan BALIK INDONESIA



sepatutnya orang Palastin yang merampas tanah tebing barat dari Yahudi, tanah itu ialah milik orang Yahudi, cuba you buka buku Bible dari agama Kristian dan baca Sejarah yang betul



Balik Cina ...? ha ha
Malaysia is our land too, for what we wanna balik ? there are also a lot of overseas investor immigrate here, like from Taiwan, China ,Japan, Europe, USA...etc , do you dare to call them balik ? ha ha , just even your Malay politician from UMNO, PAS, PKR love them....



but I wanna tell you Malay a good news....
now so many people " BALIK CHINA " and " BALIK INDIA " already
because the economy there expand strong crazy, so many Chinese businessman and foreign investor wanna take money BALIK there to invest



congratulate Melayu, now you orang dah boleh memenuhi hasrat you orang yang tak suka berkerja, so now you can everyday hang out and do your Mat Rempit road hero, I wish you :--- LONG LIVE KETUANAN MELAYU and LONG LIVE KETUANAN LEPAK


just even a lot of your Malay investor BALIK CHINA, diorang cakap China punya A Moi banyak cantik oh, kulit putih-putih, licin-licin, sudah lama main Melayu punya A Moi, sekarang mahu tukar taste, sebab konek sudah sunat tak boleh tahan woooo...



korang punya Duta Malaysia dekat Taiwan sudah kene polis tangkap tahu tak ? pasal konek sudah sunat tak boleh tahan gatal, go to kacau A Moi, so, dia telah berjaya mengharumkan nama Islam dan Malaysia in worldwide



tapi sayang, Taiwan punya lokap, polis tak ada give " Kongket Service "....


.....dalam acara kongket-kongket ni, Taiwan punya polis memang kalah Malaysia punya polis, you kalau tak percaya, you cuba pergi curi barang, lepas kasi polis tangkap, di balai polis.....ha ha ...




....abang polis kita akan suruh you mandi kasi diorang tengok, di bilik mandi, you kena tanggal baju dulu, lepas tu seluar... lepas tu....jika you minta dengan abang polis :....boleh tak jangan tanggal spende tiga segi yang last lu...malu laa...



abang polis akan datang sayang-sayang you punya konek dan beri galakan....janganlah malu......adik dah besar....dah jadi budak dewasa...orang dewasa mestilah menjalankan tugas yang diperlukan.,..bogel adalah satu kewajipan lepas kahwin....buka spende adalah satu kewajipan dalam Islam....



kencing kene buka....mandi kene buka....kasi isteri main konek pun kene buka....dengan pernuh kesayangan oleh tangan abang polis di konek anda....spende tiga segi yang sexy anda ditarik ke bawah secara perlahan-lahan.....lepas tu ......



saat-saat ini, tulisan dah tak dapat describe









This post has been edited by pacy: Aug 13 2008, 09:33 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Esfandiari
post Aug 14 2008, 08:59 AM
Post #5


AF Pro
Group Icon

Group: Members
Posts: 1,339
Joined: 18-May 07
From: Kuala Lumpur




QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 08:59 PM) [snapback]3869213[/snapback]
sepatutnya pembunuh lah yang digelar samseng

hey.....no no no, not samseng, but the " Satanism "
lazy kind, don't wanna working hard, after see people get rich, just feel jealous and barking and killing
and somemore, bullshxt kind, when this thing happen in Vietnam, USA and Australia ?
actually Chinese is the peace race, we won't care about the Malaysia is belong to Malay or not, if we can stay here without troublesome from Malay politician, for what we wanna argue about "ketuanan Melayu" ? we will feel thankful for "ketuanan Melayu"
just even don't have any Chinese congressman in parliament, we also won't care about it, as long as we can stay here peaceful
definitely I jealous to the Yahudi that you call, if we Chinese can do what the Jew doing at the Palestine, you Melayu siang-siang sudah bermandi darah dan BALIK INDONESIA
sepatutnya orang Palastin yang merampas tanah tebing barat dari Yahudi, tanah itu ialah milik orang Yahudi, cuba you buka buku Bible dari agama Kristian dan baca Sejarah yang betul

Balik Cina ...? ha ha
Malaysia is our land too, for what we wanna balik ? there are also a lot of overseas investor immigrate here, like from Taiwan, China ,Japan, Europe, USA...etc , do you dare to call them balik ? ha ha , just even your Malay politician from UMNO, PAS, PKR love them....
but I wanna tell you Malay a good news....
now so many people " BALIK CHINA " and " BALIK INDIA " already
because the economy there expand strong crazy, so many Chinese businessman and foreign investor wanna take money BALIK there to invest
congratulate Melayu, now you orang dah boleh memenuhi hasrat you orang yang tak suka berkerja, so now you can everyday hang out and do your Mat Rempit road hero, I wish you :--- LONG LIVE KETUANAN MELAYU and LONG LIVE KETUANAN LEPAK
just even a lot of your Malay investor BALIK CHINA, diorang cakap China punya A Moi banyak cantik oh, kulit putih-putih, licin-licin, sudah lama main Melayu punya A Moi, sekarang mahu tukar taste, sebab konek sudah sunat tak boleh tahan woooo...
korang punya Duta Malaysia dekat Taiwan sudah kene polis tangkap tahu tak ? pasal konek sudah sunat tak boleh tahan gatal, go to kacau A Moi, so, dia telah berjaya mengharumkan nama Islam dan Malaysia in worldwide
tapi sayang, Taiwan punya lokap, polis tak ada give " Kongket Service "....
.....dalam acara kongket-kongket ni, Taiwan punya polis memang kalah Malaysia punya polis, you kalau tak percaya, you cuba pergi curi barang, lepas kasi polis tangkap, di balai polis.....ha ha ...
....abang polis kita akan suruh you mandi kasi diorang tengok, di bilik mandi, you kena tanggal baju dulu, lepas tu seluar... lepas tu....jika you minta dengan abang polis :....boleh tak jangan tanggal spende tiga segi yang last lu...malu laa...
abang polis akan datang sayang-sayang you punya konek dan beri galakan....janganlah malu......adik dah besar....dah jadi budak dewasa...orang dewasa mestilah menjalankan tugas yang diperlukan.,..bogel adalah satu kewajipan lepas kahwin....buka spende adalah satu kewajipan dalam Islam....
kencing kene buka....mandi kene buka....kasi isteri main konek pun kene buka....dengan pernuh kesayangan oleh tangan abang polis di konek anda....spende tiga segi yang sexy anda ditarik ke bawah secara perlahan-lahan.....lepas tu ......
saat-saat ini, tulisan dah tak dapat describe



You know what pacy! Your responses to my posts have increasingly become incoherent, unsubstantiated, merapu, and downright bull$hit!! You views have degenerated into topix.com, obscenities, vulgarities and emotional outbursts against Malays without any coherence and organization. All your views are just to irritate me, not to debate me. But I'm not irritated at all, I just feel sorry for you! I think I'd be wasting my time "debating" you. You are definitely not my intellectual equal..

What are all these "Taiwan", "amoi", "kongkek", "konek", "spende", etc craps that you are trying to dish out in this post?? You have degenerated into cheap vulgarities that are not suitable for this respectable, English-speaking Asia Forum. If you want slapstick and vulgarities, go to this site:

http://www.topix.com/forum/world/malaysia

There you can use all the vulgarities you want, no stopping you. You can open as many anti-Malay vulgar threads as you want, using any uninhibited language as much as you want, there are no moderators there. If you want to debate me here, then be like swingdoctor, maldini or even DRGiel. At least they have not lost their cool no matter how hard-hitting I have been..

And about Malaysian Chinese could have "mandi darah" like Jews in Palestine, stop bragging! Chinese anywhere in the world are the greatest cowards!! They'll never go to wars against anybody, even in defending their own country China! That's why tiny Japan with just 100 million people could invade an conquer humongous China with 1000 million people. Even the stupid nomadic Mongols could conquer China, not to mention the barbaric Manchus!

Now, if you couldn't have the guts to "mandi darah" in your own China, I can't see how you could have "mandi darah" in Malaysia....not in the past, not now and not in the future! Chinese are afraid to go to wars, they are afraid to spill blood, they'd just run and scramble if war breaks out, they just want to do business and make money. Indians are more brave than the Chinese, see what Indians are doing in Sri Lanka!! Chinese are so coward that's why they don't join the police and the army in Malaysia. And despite complaining about discrimination in Malaysia, they are afraid to take up arms against Malays in a big big way all they do is migrate!! They tried to violent up against Malays in 1969 and during Communist insurgency but after a big beating from Malays, they'd never go to wars again..

But pacy, don't migrate! I want you to stay on in Malaysia, I just want you to assimilate...

The rest of your points...look like they come out of your arse, so not worth commenting on my part..... I feel sorry that I'm driving you insane!! You must be very young Malaysian Chinese male, judging from your temperaments in this posts...stay on in Malaysia pacy!! And assimilate, you'd be surprise that Malays will love and accept you!

This post has been edited by Esfandiari: Aug 14 2008, 09:01 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pacy
post Aug 15 2008, 01:30 PM
Post #6


AF Geek
Group Icon

Group: Members
Posts: 115
Joined: 28-January 08
From: malaysia




QUOTE(Esfandiari @ Aug 14 2008, 08:59 AM) [snapback]3870275[/snapback]
Chinese are so coward that's why they don't join the police and the army in Malaysia.





hey, ada konek punya.....
let ada puki punya I tell you .....at the begining, local government set the bumiputera quota in every goverment job, when Chinese interestless in it, just barking, now, not just even army and police job, every government job difficult to see Chinese staff, because we Chinese is kind, don't wanna merebut peluang kerja dengan korang


you'll angry whenn I talk about that, isn't it ?
never mind, now I will encourage my friend to merebut government job, your speech push me to do that, thanks for your speech





Go to the top of the page
 
+Quote Post
Esfandiari
post Aug 17 2008, 09:16 AM
Post #7


AF Pro
Group Icon

Group: Members
Posts: 1,339
Joined: 18-May 07
From: Kuala Lumpur




QUOTE(pacy @ Aug 15 2008, 01:30 PM) [snapback]3872404[/snapback]
hey, ada konek punya.....
let ada puki punya I tell you .....at the begining, local government set the bumiputera quota in every goverment job, when Chinese interestless in it, just barking, now, not just even army and police job, every government job difficult to see Chinese staff, because we Chinese is kind, don't wanna merebut peluang kerja dengan korang
you'll angry whenn I talk about that, isn't it ?
never mind, now I will encourage my friend to merebut government job, your speech push me to do that, thanks for your speech


Alamak! "konek" lagi! "Puki" lagi!! Kau ni kalau tak mencarut memang tak aman agaknya hidup kau! Kau memang suka ker dengan "konek"?? Kau suka hisap "konek" ker??? Apabila seorang Muslim dilahirkan, bapak dia sebut nama Allah (Tuhan) kat telinga budak Muslim tu, kita baca "Allahhhhhhhhuakbar" (Tuhan Maha Besar). Tapi kau ni agaknya bila kau dilahirkan, mak bapak kau baca "kongkekkkkkkkkkkkk" atau "konekkkkkkkkkkkk " atau "pukiiiiiiiiiiiiii"!!! Itu pasal kau suka mencarut, dah mak bapak kau ajar macam tu, nak buat macam mana kan??

Hmmm...the Chinese don't join the army and police not because the government set Malay quota that prevented them form joining these services. The Chinese are just penakut, pengecut and cowards, they don't like to die, they think if they become cops or soldiers they have to die. Di zaman Inggeris pun Chinese didn't like to join police and army. There was no NEP during British time, still no Chinese would join police and army. They were just cowards, like they are now. They just want to make money, money and more money! And these Chinese leave it to Malays to go to war while they (Chinese) make money, gambling, etc.

If you want to join police and army now, go ahead, I advise you to rebut" this "peluang"! Don't worry, we Malays won't stop you from joining the police and the army!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pacy
post Aug 20 2008, 01:18 PM
Post #8


AF Geek
Group Icon

Group: Members
Posts: 115
Joined: 28-January 08
From: malaysia




QUOTE(Esfandiari @ Aug 17 2008, 09:16 AM) [snapback]3875644[/snapback]
Alamak! "konek" lagi! "Puki" lagi!! Kau ni kalau tak mencarut memang tak aman agaknya hidup kau! ............... Apabila seorang Muslim dilahirkan, bapak dia sebut nama Allah (Tuhan) kat telinga budak Muslim tu, kita baca "Allahhhhhhhhuakbar" (Tuhan Maha Besar). Tapi kau ni agaknya bila kau dilahirkan, mak bapak kau baca "kongkekkkkkkkkkkkk" atau "konekkkkkkkkkkkk " atau "pukiiiiiiiiiiiiii"!!! Itu pasal kau suka mencarut, dah mak bapak kau ajar macam tu, nak buat macam mana kan??





woi woi woi woi woi...
you sudah melakukan dosa yang paling besar tahu ?


konek dan puki adalah dikurniakan oleh Allah kepada semua manusia tahu, you menghina konek dan puki, bukan saja menghina 6 billion penduduk di dunia, juga menghina Islam dan Allah, Islam mengajar orang mesti bersikap penyayang, termasuk kene sayang konek dan puki, you punya bapak kalau tak masukan dia punya konek ke dalam puki emak kau, macammana Allah ada chance tiup you punya roh masuk badan emak you ? macammana you ada chance dilahirkan, dan macammana you ada chance buka seluar... tunjuk konek... kasi orang sunat ?


you punya quran cakap manusia sepatutnya tidak berdosa untuk tunjuk konek dan puki, itulah sebab Nabi Adam dan Hawa tunjuk konek puki, pasal you orang punya otak tiap-tiap hari gatal , sekarang sudah takde chance openly tengok konek puki kurniaan Allah yang begitu indah, meanwhile rambut perempuan pun kene tudung, ini memang unfair untuk "konek" dan "puki" yang you orang berpandang secara perkataan lucah, why perkataan "rambut perempuan" tidak dianggap sebagai perkataan lucah ? sebab "rambut perempuan" dan "konek puki" sama-sama kene pakai kain tutup ma....



konek dan puki adalah organ asal untuk kelahiran setiap manusia, if you do not respect konek dan puki, it mean you bukan saja menghina bapa emak you, juga menghina bangsa, agama dan negara









This post has been edited by pacy: Aug 20 2008, 01:39 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Esfandiari
post Aug 21 2008, 11:10 PM
Post #9


AF Pro
Group Icon

Group: Members
Posts: 1,339
Joined: 18-May 07
From: Kuala Lumpur




QUOTE(pacy @ Aug 20 2008, 01:18 PM) [snapback]3882567[/snapback]
woi woi woi woi woi...
you sudah melakukan dosa yang paling besar tahu ?
konek dan puki adalah dikurniakan oleh Allah kepada semua manusia tahu, you menghina konek dan puki, bukan saja menghina 6 billion penduduk di dunia, juga menghina Islam dan Allah, Islam mengajar orang mesti bersikap penyayang, termasuk kene sayang konek dan puki, you punya bapak kalau tak masukan dia punya konek ke dalam puki emak kau, macammana Allah ada chance tiup you punya roh masuk badan emak you ? macammana you ada chance dilahirkan, dan macammana you ada chance buka seluar... tunjuk konek... kasi orang sunat ?
you punya quran cakap manusia sepatutnya tidak berdosa untuk tunjuk konek dan puki, itulah sebab Nabi Adam dan Hawa tunjuk konek puki, pasal you orang punya otak tiap-tiap hari gatal , sekarang sudah takde chance openly tengok konek puki kurniaan Allah yang begitu indah, meanwhile rambut perempuan pun kene tudung, ini memang unfair untuk "konek" dan "puki" yang you orang berpandang secara perkataan lucah, why perkataan "rambut perempuan" tidak dianggap sebagai perkataan lucah ? sebab "rambut perempuan" dan "konek puki" sama-sama kene pakai kain tutup ma....
konek dan puki adalah organ asal untuk kelahiran setiap manusia, if you do not respect konek dan puki, it mean you bukan saja menghina bapa emak you, juga menghina bangsa, agama dan negara


Eh eh, apa pula gua yang hina lancau dan cibai! Lu lah suka hina itu lancau sama cibai! Itu lancau dan cibai pun marah sama lu! Tapi apa nak dihairankan, Cina kafir laknat macam lu sembah sama konek, itu konek lu punya Tuhan, lu suka cium konek, lu suka hisap konek, sebab konek itu lu punya Tuhan. Lu pun gay. Itu pasal lu tiap-tiap hari lu suka cakap pasal konek dan lu suka Melayu punya konek sebab konek Melayu cantik dan takde taik palat kan? Itu pasal lu suruh gua tunjuk gua punya konek sebab lu teringin nak tengok gua punya konek, tapi gua bukan gay, dan gua tak suka Cina kotor macam lu...lu syaitan, itu pasal lu suka cakap bahasa syaitan..

Eh eh kalau bapak aku masukkan konek dia dalam puki mak aku kau peduli apa? Bapak kau pun masukkan konek dia sekali dengan taik palat sekali dalam lu mak punya puki. Bezanya bapak aku punya konek bersih tapi bapak kau punya konek tak sunat, banyak taik palat sebab tu lu mak punya puki pun busuk, itu pasal lu pun banyak busuk punya orang...

OK pacy, aku tunggu ko punya respon..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pacy
post Aug 25 2008, 01:46 PM
Post #10


AF Geek
Group Icon

Group: Members
Posts: 115
Joined: 28-January 08
From: malaysia




QUOTE(Esfandiari @ Aug 21 2008, 11:10 PM) [snapback]3885511[/snapback]
Bezanya bapak aku punya konek bersih





OIC
you punya bapak konek banyak bersih ... so you punya bapak basuh lancau dengan sabun apa ?
sabun cap "zaitun"
or sabun cap "mustika ratu "
or something else ?

and somemore
semasa dia basuh lancau, guna berus apa gosok lancau ?


hey ! ada konek punya spesis !
let me teach you something.....apamacam mahu bezakan lancau yang virgin dan tak virgin, kalau lancau yang pernah masuk kitorang pompuan punya cibai, mesti ada bintik-bintik hitam dekat kepala lancau, kalau lancau yang bersih, tak ada bintik-bintik hitam, sebab kitorang pompuan ada datang haid, cibai pompuan tak mungkin bersih punya lu tahu tak ?


lu cakap lu punya bapak lancau bersih, it mean your bapak punya lancau mati pucuk, tak boleh kongkek emak you, or may be dia punya lancau tak besar, tak mampu masuk cibai emak you


so it mean your mother go to kandang babi, sewa seekor babi jantan, after that .....she masukkan babi jantan punya konek ke dalam cibai.....after that...she..ah ah ah....and after 10 month the ah ah ah case with babi jantan, Esfandiary telah dilahirkan


that's why you suka buat bunyi oink oink oink...





This post has been edited by pacy: Aug 25 2008, 02:17 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic
- kumanddie   Niat Jahat Bangsa Cina Terhadap Bangsa Melayu   Aug 7 2008, 03:30 AM
- - Crystallised Dream   But kumanddie, isn't that like the pot calling...   Aug 7 2008, 06:09 AM
|- - plastiCube   QUOTE(Crystallised Dream @ Aug 7 2008, 07...   Aug 13 2008, 07:40 AM
- - swingdoctor   QUOTE(kumanddie @ Aug 7 2008, 03:30 AM) 3...   Aug 7 2008, 06:16 AM
- - Crystallised Dream   QUOTE(swingdoctor @ Aug 7 2008, 07:16 PM)...   Aug 7 2008, 06:18 AM
|- - swingdoctor   QUOTE(Crystallised Dream @ Aug 7 2008, 06...   Aug 7 2008, 07:03 AM
- - DrGieL3   Dear kumanddie, What is your opinion re. this l...   Aug 7 2008, 07:37 AM
|- - Esfandiari   QUOTE(DrGieL3 @ Aug 7 2008, 07:37 AM) 385...   Aug 10 2008, 08:20 AM
- - DutchEastIndiesMan   Not surprised of this thread, when i saw the perso...   Aug 7 2008, 09:03 AM
- - kelantanese   hahahahaha   Aug 7 2008, 01:27 PM
- - kumanddie   .   Aug 7 2008, 09:08 PM
|- - swingdoctor   QUOTE(kumanddie @ Aug 7 2008, 09:08 PM) 3...   Aug 8 2008, 02:40 AM
||- - Esfandiari   QUOTE(swingdoctor @ Aug 8 2008, 02:40 AM)...   Aug 8 2008, 09:56 AM
||- - swingdoctor   QUOTE(Esfandiari @ Aug 8 2008, 09:56 AM) ...   Aug 9 2008, 07:48 PM
|- - Betong   QUOTE(kumanddie @ Aug 7 2008, 09:08 PM) 3...   Aug 8 2008, 05:34 AM
|- - Esfandiari   QUOTE(kumanddie @ Aug 7 2008, 09:08 PM) 3...   Aug 8 2008, 09:50 AM
|- - maliki   QUOTE(kumanddie @ Aug 7 2008, 09:08 PM) 3...   Aug 9 2008, 10:28 PM
- - kumanddie   .   Aug 8 2008, 01:41 AM
- - kumanddie   .   Aug 9 2008, 06:38 PM
- - DrGieL3   Dear kumanddie, Isn't religion a matter of cho...   Aug 9 2008, 08:33 PM
- - DrGieL3   Dear kumanddie, I can't still understand why...   Aug 9 2008, 09:11 PM
- - Crystallised Dream   Good article DrGiel, but it depends - if equality ...   Aug 9 2008, 11:24 PM
- - fadlee   we all know such conspiracy theory are much alive....   Aug 10 2008, 12:44 AM
- - kumanddie   .   Aug 10 2008, 02:21 AM
- - DrGieL3   Dear kumanddie, Is it true that Chinese is truly...   Aug 10 2008, 06:53 PM
|- - islam   QUOTE(DrGieL3 @ Aug 10 2008, 06:53 PM) 38...   Aug 11 2008, 12:51 AM
||- - kumanddie   .   Aug 11 2008, 01:57 AM
||- - Esfandiari   QUOTE(islam @ Aug 11 2008, 12:51 AM) 3863...   Aug 13 2008, 07:03 AM
|- - Esfandiari   QUOTE(DrGieL3 @ Aug 10 2008, 06:53 PM) 38...   Aug 13 2008, 06:55 AM
- - kumanddie   .   Aug 11 2008, 01:51 AM
- - Crystallised Dream   Is news by a fake man even reliable? Kumanddie, i...   Aug 12 2008, 07:14 AM
- - pacy   QUOTE(mininova @ Jun 28 2008, 02:27 AM) 3...   Aug 13 2008, 06:12 AM
|- - Esfandiari   True pacy! Then you should also tell this to a...   Aug 13 2008, 06:34 AM
- - pacy   what this mamat kumanddie say and said all bullsh*...   Aug 13 2008, 06:31 AM
- - pacy   Actually I also can open another topic " niat...   Aug 13 2008, 06:41 AM
- - pacy   Malaysia is the land for 3 race, not just for Mal...   Aug 13 2008, 07:16 AM
|- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 07:16 AM) 38679...   Aug 13 2008, 08:04 AM
|- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 13 2008, 08:04 AM)...   Aug 13 2008, 08:21 AM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 08:21 AM) 38680...   Aug 13 2008, 09:45 AM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 13 2008, 09:45 AM)...   Aug 13 2008, 08:51 PM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 08:51 PM) 38692...   Aug 17 2008, 08:44 AM
|||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 17 2008, 08:44 AM)...   Aug 20 2008, 01:11 PM
|||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 20 2008, 01:11 PM) 38825...   Aug 21 2008, 10:58 PM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 08:51 PM) 38692...   Aug 17 2008, 09:03 AM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 17 2008, 09:03 AM)...   Aug 20 2008, 01:13 PM
|||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 20 2008, 01:13 PM) 38825...   Aug 21 2008, 11:01 PM
|||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 21 2008, 11:01 PM)...   Aug 25 2008, 01:41 PM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 17 2008, 09:03 AM)...   Aug 20 2008, 01:20 PM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 20 2008, 01:20 PM) 38825...   Aug 21 2008, 11:14 PM
||- - allahmuslimmalaypig   QUOTE(Esfandiari @ Aug 21 2008, 11:14 PM)...   Aug 22 2008, 12:54 AM
|||- - Esfandiari   QUOTE(allahmuslimmalaypig @ Aug 22 2008, 12...   Aug 22 2008, 01:00 AM
|||- - Esfandiari   QUOTE(allahmuslimmalaypig @ Aug 22 2008, 12...   Aug 22 2008, 01:08 AM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 21 2008, 11:14 PM)...   Aug 25 2008, 01:43 PM
|- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 13 2008, 08:04 AM)...   Aug 13 2008, 08:27 AM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 08:27 AM) 38680...   Aug 13 2008, 09:39 AM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 13 2008, 09:39 AM)...   Aug 13 2008, 08:44 PM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 08:44 PM) 38691...   Aug 14 2008, 08:33 AM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 14 2008, 08:33 AM)...   Aug 15 2008, 01:31 PM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 14 2008, 08:33 AM)...   Aug 15 2008, 01:37 PM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 14 2008, 08:33 AM)...   Aug 15 2008, 01:56 PM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 15 2008, 01:56 PM) 38724...   Aug 17 2008, 09:51 AM
||- - islamreturn   QUOTE(Esfandiari @ Aug 17 2008, 09:51 AM)...   Aug 17 2008, 10:31 PM
||- - plastiCube   QUOTE(islamreturn @ Aug 18 2008, 11:31 AM...   Aug 18 2008, 04:34 AM
||- - Esfandiari   QUOTE(plastiCube @ Aug 18 2008, 04:34 AM)...   Aug 19 2008, 06:48 AM
||- - plastiCube   QUOTE(Esfandiari @ Aug 19 2008, 07:48 PM)...   Aug 23 2008, 06:29 AM
|- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 13 2008, 08:04 AM)...   Aug 13 2008, 08:59 PM
|- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 08:59 PM) 38692...   Aug 14 2008, 08:35 AM
|- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 13 2008, 08:59 PM) 38692...   Aug 14 2008, 08:59 AM
|- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 14 2008, 08:59 AM)...   Aug 15 2008, 01:30 PM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 15 2008, 01:30 PM) 38724...   Aug 17 2008, 09:16 AM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 17 2008, 09:16 AM)...   Aug 20 2008, 01:16 PM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 17 2008, 09:16 AM)...   Aug 20 2008, 01:18 PM
||- - Esfandiari   QUOTE(pacy @ Aug 20 2008, 01:18 PM) 38825...   Aug 21 2008, 11:10 PM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 21 2008, 11:10 PM)...   Aug 25 2008, 01:36 PM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 21 2008, 11:10 PM)...   Aug 25 2008, 01:39 PM
||- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 21 2008, 11:10 PM)...   Aug 25 2008, 01:46 PM
|- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 14 2008, 08:59 AM)...   Aug 15 2008, 01:44 PM
|- - pacy   QUOTE(Esfandiari @ Aug 14 2008, 08:59 AM)...   Aug 15 2008, 01:58 PM
- - Esfandiari   With or without Dr Ng Seng and his article, I stil...   Aug 13 2008, 07:43 AM
- - Crystallised Dream   QUOTE(plastiCube @ Aug 13 2008, 08:40 PM)...   Aug 13 2008, 07:46 AM
- - Stukka   orang Cina bukan British bawa masuk, jangan sampai...   Aug 13 2008, 01:05 PM
- - circleofwillis   my grandfather killed a communist, and he wasnt a ...   Aug 13 2008, 05:31 PM
- - Stukka   korang punya Duta Malaysia dekat Taiwan sudah kene...   Aug 14 2008, 09:18 AM
|- - Esfandiari   QUOTE(Stukka @ Aug 14 2008, 09:18 AM) 387...   Aug 14 2008, 09:33 AM
|- - pacy   QUOTE(Stukka @ Aug 14 2008, 09:18 AM) 387...   Aug 15 2008, 01:51 PM
- - circleofwillis   i cant help but feel sorry for pacy...   Aug 14 2008, 10:11 PM
- - sonofgunongjerai   Hahahahahaha, I can't stop laughing..............   Aug 22 2008, 02:14 AM
|- - Esfandiari   QUOTE(sonofgunongjerai @ Aug 22 2008, 02...   Aug 22 2008, 02:23 AM
- - desertrose   QUOTE(Esfandiari @ Aug 22 2008, 02:23 AM)...   Aug 23 2008, 12:32 AM
- - plastiCube   My salute to you sir (Lim Kit Siang) for the revel...   Aug 23 2008, 07:48 AM
- - plastiCube   Personally i have no ways to prove nor to provide ...   Aug 23 2008, 09:18 PM
- - Crystallised Dream   I think some members here deserve a warning from t...   Aug 25 2008, 05:54 PM
|- - plastiCube   QUOTE(Crystallised Dream @ Aug 26 2008, 06...   Aug 25 2008, 07:58 PM
|- - Esfandiari   QUOTE(Crystallised Dream @ Aug 25 2008, 05...   Aug 30 2008, 12:14 PM
|- - islam   QUOTE(Esfandiari @ Aug 30 2008, 12:14 PM)...   Sep 3 2008, 02:38 AM
|- - plastiCube   QUOTE(islam @ Sep 3 2008, 03:38 PM) 39070...   Sep 5 2008, 12:24 PM
|- - sonofgunongjerai   QUOTE(islam @ Sep 3 2008, 03:38 PM) 39070...   Sep 5 2008, 08:36 PM
- - Crystallised Dream   QUOTE(plastiCube @ Aug 26 2008, 08:58 AM)...   Aug 25 2008, 08:28 PM
|- - swingdoctor   QUOTE(Crystallised Dream @ Aug 25 2008, 08...   Sep 16 2008, 03:01 AM
- - kumanddie   .   Sep 16 2008, 02:51 AM
2 Pages V   1 2 >


Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 03:39 AM